Skip to content

Wandeltrainersdag 2020
Wat heb ik nodig om wandeltrainer te worden?

 


Ben jij een actieve wandelaar? En heb jij de ambitie om trainer te worden?
Meld je dan aan voor de 9e editie van de Wandeltrainersdag! In samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) organiseert Stichting Running 20/20 wederom een kennis- en netwerkdag vol inspirerende, praktische, leerzame en gezellige activiteiten. Locatie (net als vorig jaar): Fit Academie Bokkeduinen in Amersfoort.

Iedereen die op één of andere manier bij de training en begeleiding van wandelaars betrokken is, kan zich aanmelden. Je ontmoet mede-wandelaars en wandeltrainers uit het hele land en wordt geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van leefstijl, wandelen en vitaliteit. Tevens is er tussendoor alle gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met workshopleiders, ervaren trainers, leefstijlcoaches en meer ambitieuze wandelaars. Meer info? Bekijk hier de flyer!

Vitaal met Olga!

Niemand minder dan Olga Commandeur verzorgt de plenaire opening. Naast ‘Nederland in Beweging!’, waarmee zij al vanaf 2000 dagelijks meer dan 100.000 mensen voor de buis laat meebewegen, geeft zij met veel plezier en succes presentaties, interactieve workshops en clinics in het land om een vitale leefstijl te promoten. Haar deelnemers leren veel over zichzelf, hun lichaam, voeding, wat bewegen met je doet en het belang van een goede houding.

Workshops

Het thema voor de Wandeltrainersdag 2020 is ‘vitaliteit’. Na een actieve plenaire opening volg je één van de vier inspiratiesessies. De organisatie heeft gezorgd voor een divers aanbod met gerenommeerde gastsprekers. Aansluitend volgen drie rondes met keuze uit nog zo’n 40 workshops! Interessante thema’s voor jou kunnen zijn:

De inspirerende coach
Vergroot je wandelaanbod met FitStap
Observeren techniek Nordic Walking / Sportief Wandelen

Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan hier.

Inschrijven

Ben jij dus een actieve wandelaar? En wil jij je ambities als trainers waarmaken? Meld je dan nu aan!  Doe dat snel, want de inschrijvingen stromen binnen! Per workshop is er een maximaal aantal deelnemers. Inschrijven kan via de volgende link.