Skip to content

Wandeltrainersdag 2020
Verruim jouw expertise en vaardigheden als trainer

 


Ben jij lid van de KWBN of Atletiekunie? Beschik je over een licentie en/of trainersdiploma? Wil je
jouw expertise verruimen en vaardigheden uitbreiden? Meld je dan aan voor de 9e editie van de Wandeltrainersdag! In samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) organiseert Stichting Running 20/20 wederom een kennis- en netwerkdag vol inspirerende, praktische, leerzame en gezellige activiteiten. Locatie (net als vorig jaar): Fit Academie Bokkeduinen in Amersfoort.

Iedereen die op één of andere manier bij de training en begeleiding van wandelaars betrokken is, kan zich aanmelden. Je ontmoet collega’s uit het hele land en wordt geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van leefstijl, wandelen en vitaliteit. Tevens is er tussendoor alle gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en het Wandelsportplein te bezoeken. Bekijk hier de flyer.

Vitaal met Olga!

Niemand minder dan Olga Commandeur verzorgt de plenaire opening. Naast ‘Nederland in Beweging!’, waarmee zij al vanaf 2000 dagelijks meer dan 100.000 mensen voor de buis laat meebewegen, geeft zij met veel plezier en succes presentaties, interactieve workshops en clinics in het land om een vitale leefstijl te promoten. Haar deelnemers leren veel over zichzelf, hun lichaam, voeding, wat bewegen met je doet en het belang van een goede houding.

Workshops

Het thema voor de Wandeltrainersdag 2020 is ‘vitaliteit’. Na een actieve plenaire opening volg je één van de vier inspiratiesessies. Welke dat wordt, is geheel naar eigen keuze. De organisatie heeft gezorgd voor een divers aanbod met gerenommeerde gastsprekers. Aansluitend volgen drie rondes met keuze uit nog zo’n 40 workshops! Interessante workshops voor wandeltrainers zijn onder meer:

Wandelen is het beste medicijn
Het effect van ademhaling en wandelen op vitaliteit
Loop- en wandelpatroon nader bekeken.

Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan hier.

Inschrijven

Gediplomeerde wandeltrainers en iedereen die interesse heeft, kunnen zich nu aanmelden. Ben jij geïnteresseerd? Schrijf je nu in, want de inschrijvingen stromen binnen! Per workshop is er een maximaal aantal deelnemers. Inschrijven kan via de volgende link.