Skip to content

Wandelen inzetten als leefstijl- of vitaliteitscoach
Leer er alles over tijdens de Wandeltrainersdag

 


Werk je aan het verbeteren van de leefstijl? Of ben jij een leefstijlcoach? Is vitaliteit een onderwerp dat jou aanspreekt? Dan is de 9e editie van de Wandeltrainersdag óók iets voor jou!
In samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) organiseert Stichting Running 20/20 een kennis- en netwerkdag vol inspirerende, praktische, leerzame en gezellige activiteiten. Locatie: Fit Academie Bokkeduinen in Amersfoort.

Dit evenement is gericht op iedereen die betrokken is bij training en/of begeleiding op het gebied van vitaliteit en leefstijl. Je ontmoet collega’s uit het hele land en wordt geïnformeerd over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van leefstijl en vitaliteit. Daarnaast is er alle gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega coaches en andere ervaringsdeskundigen. Daarom is de Wandeltrainersdag ook geschikt voor jou! Meer info? Bekijk hier de flyer.

Vitaal met Olga!

Niemand minder dan Olga Commandeur verzorgt de plenaire opening. Naast ‘Nederland in Beweging!’, waarmee zij al vanaf 2000 dagelijks meer dan 100.000 mensen voor de buis laat meebewegen, geeft zij met veel plezier en succes presentaties, interactieve workshops en clinics in het land om een vitale leefstijl te promoten. Haar deelnemers leren veel over zichzelf, hun lichaam, voeding, wat bewegen met je doet en het belang van een goede houding.

Workshops

De organisatie heeft gezorgd voor een divers aanbod met als centrale thema ‘vitaliteit’. Na de plenaire opening van Olga Commandeur volg je één van de vier inspiratiesessies. Bijvoorbeeld die van prof. Dr. Liesbeth van Rossum met Gezonde Leefstijl: VET belangrijk!. Zij vertelt in een zeer interessante sessie over de correlatie tussen healthy lifestyle en onvoldoende gewichtsverlies.

Aansluitend volgen nog drie rondes met keuze uit nog zo’n 40 workshops! Interessante thema’s voor vitaliteitscoaches zijn onder meer:

Jouw VITALITEIT op 1!
Positieve Gezondheid.

Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan hier.

Inschrijven

Leefstijl- en vitaliteitscoaches en iedereen die interesse heeft, kunnen zich nu aanmelden. Ben jij dus geïnteresseerd? Schrijf je nu in, want de inschrijvingen stromen binnen! Per workshop is er een maximaal aantal deelnemers. Inschrijven kan via de volgende link.