Skip to content

Partners

Team Running20/20 vindt samenwerking belangrijk, omdat wij geloven dat dit betere resultaten geeft. Running 20/20 werkt samen met verschillende partners, om zo hun expertise te kunnen benutten, in de verschillende projecten. Op deze pagina kun je meer informatie over de partners van Running20/20 vinden. 

Koninklijke Wandelbond Nederland

De Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) staat voor wandelen in Nederland in al zijn verschijningsvormen. De KWBN ziet het als een echte verantwoordelijkheid om zoveel mogelijk Nederlanders op een verantwoorde manier aan het wandelen te krijgen en te houden. Op die manier dragen wij bij aan een gezonder, fitter en vitaler Nederland.

Samenwerking Koninklijke Wandelbond Nederland

In deze artikelen vind je meer informatie over de projecten met de KWBN.

Wandeltrainersdag 2020
Bijscholingen KWBN

Fitsurance

Fitsurance geeft gepersonaliseerde adviezen over dieet en beweging door middel van het meten van verschillende gezondheidsparameters van de mens. Denk hierbij aan cholesterol, longfunctie, knijpkracht, bloeddruk, etc. Het doel is om mensen te informeren over hun gezondheid en handvatten toe te reiken om de gezondheid te verbeteren. De screening-tool die zij hebben ontworpen scant op diabetes, hart- en vaatziekte, longfunctie en het metabool syndroom. Daarbij zijn zij ook een psychosociale screening-tool aan het ontwikkelen.

Fitsurance is te vinden op verschillende events, waaronder veel events samenvallen met running 20/20. Doordat Fitsurance gevestigd is in de VU staan ze letterlijk en figuurlijk dichtbij de wetenschap.

Samenwerking Fitsurance
In deze artikelen vind je meer informatie over de projecten met Fitsurance.

Wat doet drie dagen hardlopen met je gezondheid?

Pinoke

Pinoké is een Nederlandse hockeyclub gelegen op de rand van Amsterdam en Amstelveen. De heren en dames teams komen beide uit op het hoogste niveau. Pinoké is opgericht op 23 januari 1929 en heeft meer dan 2.000 leden.

Samenwerking Pinoke
In deze artikelen vind je meer informatie over de projecten met Pinoke.

Hockeytrainersdag 2020
1e HockeyTrainersDag bij Pinoké: “Jeugd en de Toekomst”

Hardloop3daagse

De stichting Zeeuwse Hardloop3Daagse organiseert al sinds 2016 elk jaar een 3daagse hardloopwedstrijd in Zeeland op dre verschillende plaatsen. Jaarlijks doen er zo’n 250 enthousiaste hardlopers mee aan de hardloopwedstijd.

Samenwerking Hardloop3daagse
In deze artikelen vind je meer informatie over de projecten met de Hardloop3daagse

Wat doet drie dagen hardlopen met je gezondheid?
Zeeuwse Hardloop3Daagse

Bewegen Voor Je Brein

Bewegen voor je brein is een informatiecentrum met betrouwbare kennis over de toepassingen en de positieve effecten van sport en beweging voor je brein, voor de cognitieve capaciteiten en psychische gezondheid.

Op de website van bewegen voor je brein kan je alles vinden wat je wilt weten over wat beweging met je brein doet en hoe je in beweging kan komen.

Samenwerking Bewegen voor je brein
In deze artikelen vind je meer informatie over de projecten met de Bewegen voor je brein.

Panton

Panton wilt mensen de hulpmiddelen in handen geven om de uitdagingen in hun eigen of andermans gezondheid te overwinnen. Dit doen zij doormiddel van hen expertise  van de ontwikkeling van producten, diensten en processen voor de zorg. 

Door het focussen van de kern van het probleem en de medische technologieën wordt er met een gebruiksvriendelijke manier de ervaringen van de patiënten, zorgverleners en medische specialisten verbetert.

Samenwerking Panton
In deze artikelen vind je meer informatie over de projecten met Panton.

Meten is gissen

Running Movements

Running Movement streeft ernaar om door middel van persoonlijke aandacht, enthousiasme en kennisoverdracht lopers en/of groepen te coachen, om te zorgen voor een verbeterde trainingssituatie. In het runlab in Apeldoorn kunnen lopers van elk niveau getest en geanalyseerd worden. Vanuit de data uit de testen worden lopers begeleid met trainingsschema’s en op looptechniek.

Running Movements verzorgt dynamische en interactieve lezingen en presentaties over diverse onderwerpen, die relevant zijn voor (top) atleet of (top) coach, zoals ‘Digital running’.

Samenwerking Running Movements
In deze artikelen vind je meer informatie over de projecten met Running Movements.

Digitale tools voor de loopcoach 
Nog een keer vlammen tijdens de Dam tot Dam

Loopsport Centrum Houten

Loopsportcentrum Houten is opgericht door Lisette van Kesteren, toegepast psycholoog, Vitaliteitscoach, Runningtherapeut®, Fitness en Personal trainer en Fred van Mook, hardlooptrainer, Trainer Bewust Hardlopen, Trainer Sportrusten, Conditietrainer (Top)Sport en Instructeur Bootcamp. Samen brengen zij mensen en organisaties in beweging met inspirerende trainingen.

Samenwerking Loopsport Centrum Houten
In deze artikelen vind je meer informatie over de projecten met Loopsport Centrum Houten.

Digitale tools voor de loopcoach 
Nog een keer vlammen tijdens de Dam tot Dam

Loopwijzer

Loopwijzer is een hardloopschool, in 2014 opgericht door Nils de Rijk. Nils is een idealist die gelooft dat iedereen het in zich heeft om een beter leven te krijgen door hard te lopen. Vanaf 2016 zijn trainers René, René, Frans, Nike, Peti, Ralf, Robin en Kevin bij Loopwijzer aangesloten. Loopwijzer heeft een Runlab en verzorgt o.a. on-line trainingen en trailrun vakanties.

Samenwerking Loopwijzer
In deze artikelen vind je meer informatie over de projecten met Loopwijzer.

Nog een keer vlammen tijdens de Dam tot Dam
Inschrijving Boost4Run geopend