Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

oktober 2018

Big data meets Sports

30 oktober @ 17:00 - 19:00
Jheronimus Academy of Data Science, Sint Janssingel 92
Den Bosch, 5211DA
+ Google Maps

Meetup over de toepassing van big data en data analyse in de sportwereld (o.a. professionele teams). Met recente ontwikkelingen en de vele effecten op de sport.

Meer weten »

november 2018

SPARK Makersfestival 2018

3 november @ 12:00 - 17:30
Jheronimus Academy of Data Science, Sint Janssingel 92
Den Bosch, 5211DA
+ Google Maps

Duizelende drones, krakende algoritmes en magnifieke makers: dat alles kun je zien en beleven tijdens de derde editie van het SPARK Makersfestival. Er zijn tal van innovaties en prototypes te zien, inspirerende workshops te volgen en je maakt kennis met de makers en bedenkers achter deze ideeën en producten.

Meer weten »

Seminar technologie en data in sport

5 november @ 14:30 - 20:00
MeetINoffice, Woerden, De Bleek 13
Woerden, 3447 GV
+ Google Maps

Welke kansen bieden data jou en jouw organisatie om bijvoorbeeld je communicatie nog effectiever te maken? En, worden we niet overladen door digitalisering en wordt offline zijn wellicht een luxe? Juist deze vraagstukken komen aan bod bij het SPORTNEXT Seminar technologie en data in sport.

Meer weten »

Looptrainersdag

10 november @ 09:45 - 16:15
Sportcentrum Papendal, Papendallaan 9
Arnhem, 6816VD
+ Google Maps

Het niet te missen jaarlijkse hoogtepunt voor alle looptrainers. 63 enthousiaste sprekers komen naar Papendal, waar zij samen ruim 110 workshops verzorgen over een groot aantal uiteenlopende,  hardloopgerelateerde onderwerpen.

Meer weten »

Expertmeeting Aangepast Sporten

14 november @ 09:15 - 13:00
Frans Otten Stadion, IJsbaanpad 43
Amsterdam, 1076 CV Nederland
+ Google Maps

Met o.a. Geert Savelsbergh over 'Visuele aandacht en Beslisgedrag met aandacht voor rolstoelsporten' en Liesbeth van Vulpen over 'Power training van kinderen en volwassenen met cerebrale parese'.

Meer weten »

Nationale Sport Vakbeurs

14 november @ 10:00 - 15 november @ 17:00
Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2
Gorinchem, 4207 HZ Nederland
+ Google Maps

De Nationale Sport Vakbeurs is de facilitaire sportbeurs van Nederland, waar toeleveranciers uit de sportwereld samenkomen met gemeenten/sportambtenaren en bestuursleden van de sportverenigingen uit Nederland en België. De Nationale Sport Vakbeurs wordt georganiseerd door ZPRESS Sport en heeft inmiddels al zesmaal plaatsgevonden. In november 2017 trok de Nationale Sport Vakbeurs ruim 7.500 bezoekers en 250 exposanten, met een beursvloer oppervlakte van ruim 12.000 m2.

Meer weten »

december 2018

Orienteering Run

1 december @ 11:00 - 16:00
Clubhuis Knickerbockers, Bosstraat 151
Soest, Utrecht 3766 AE Nederland
+ Google Maps

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging die jou zowel fysiek als mentaal prikkelt? Dan is de Orienteering Run van greenrace echt iets voor jou! Orienteering is een uitdagende sport: het doel is om een route langs controleposten zo snel mogelijk af te leggen. Je kiest je eigen weg met behulp van een kaart en een kompas en hierbij mag je dwars door het terrein, dus van de paden af! Een sport met oog voor de natuur!

Meer weten »

Sportinnovatie in het bedrijfsleven, een gouden match?!

4 december @ 12:00 - 18:00
Philips Stadion Eindhoven, Frederiklaan 10a
Eindhoven, 5616NH Nederland
+ Google Maps

Het Topteam Sport nodigt u uit voor een meet- en matchmiddag voor bedrijven en Sportinnovator-centra. Doel van de middag is u te laten kennismaken met de wereld van sportinnovatie. Wat is het belang van sportinnovatie? Hoe ziet de markt van sportinnovatie eruit? Op welke manier kunt u samenwerken met sportinnovatiecentra? Hoe zet u samenwerkingsverbanden op? Welke financiële middelen zijn er beschikbaar voor bedrijven vanuit het programma Sportinnovator? Tijdens deze middag wordt ook de nieuwe subsidieoproep voor bedrijven vanuit Sportinnovator toegelicht,…

Meer weten »

Research Symposium – Healthy Sports Performance

12 december @ 14:00 - 18:30
Olympisch Stadion, Olympisch Stadion 2
Amsterdam, 1076 DE Nederland
+ Google Maps

Georganiseerd door Amsterdam Movement Sciences, IOC Research Center en Amsterdam Institute of Sport Science. Met o.a. professor Evert Verhagen (Amsterdam UMC), professor Geert Savelsbergh (Vrije Universiteit Amsterdam) en sportarts Kasper Janssen.

Meer weten »

Hardloopcongres

14 december
Euretco Expo Hoevelaken, Koninginneweg 1
Hoevelaken, 3871 JZ Nederland
+ Google Maps

Op vrijdag 14 december a.s. organiseert RunningFacts het Hardloopcongres met als thema: “Waar theorie en praktijk samenkomen”.  Dit hardloopcongres is hét evenement om als hardlooptrainer of andere hardloopprofessional of serieuze hardloper meer kennis op te doen van (internationale) topexperts over hardlopen vanuit verschillende disciplines en invalshoeken. Tevens is het dé gelegenheid om in contact te komen met collega’s en anderen uit de hardloopwereld. Het wordt een loopvullende en flitsende dag. De unieke kans om kennis op te doen, van elkaar te leren en…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen