Skip to content

Bijscholing wandeltrainers

Bijscholingen wandeltrainers Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)

Wil jij je verder blijven ontwikkelen en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de wandelsport? Ben jij een leergierige wandeltrainer? Volg dan één van de vier bijscholingen die worden aangeboden door de KWBN.

Dit zijn ideale momenten om je kennis actueel te houden na je wandeltrainersopleiding. Je gaat met nieuwe vaardigheden aan de slag in een workshop met een onderwerp waar jij interesse in hebt. Hiermee behaal je ook nog eens licentiepunten! Kortom, bijscholingen zorgen er voor dat je een gemotiveerde en geïnspireerde wandeltrainer blijft!

Geïnteresseerd? De bijscholingen staan nu online. Schrijf je dus snel in! Klik hier voor meer informatie. 

Naast deze bijscholingen vindt jaarlijks de Wandeltrainersdag plaats. Tevens een interessante gelegenheid om je expertise uit te breiden. 

Heb je vragen of wil je een bijscholing aanvragen voor je vereniging of wandelgroep, neem dan contact op met bijscholing@kwbn.nl.

Innovatienetwerk
Running 20/20
volgt alle innovatieve ontwikkelingen die sport en gezondheid vooruit kunnen helpen. Wij onderzoeken vooral wat je hebt aan alle data uit de sensors aan je schoenen, in je kleding en op (of in) je lichaam.

Nieuwsbrief